Workshops - undervisning

Hva kan jeg brukes til? Under presenterer jeg noen forlag basert på hva jeg er mest opptatt av for tiden. Ta kontakt på mail aduvill@gmail.com for mer informasjon.

Hvile_forside.jpg

Foredrag og workshop.

Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en ytterst positiv effekt for individet og vår globale situasjon. Vi skal se hvordan hvile gjør at vinen smaker mer, gjør orgasmene lengre og en mer bærekraftig kollektiv fortelling.

Varighet: Kan gjøres som foredrag (fra 15-35 min)

eller som workshop fra 90 min - 3 timer

fullsizeoutput_40b9.jpeg

Partneryoga for alle

Partneryoga er en mykere og mindre akrobatisk form enn akro-yoga. Vi starter veldig grunnleggende med en del rolige øvelser med fokus på pusten. Uansett om du har holdt på med yoga lenge, eller dette er første opplevelsen du har på en yogamatte, vil du merke hvordan det å jobbe sammen med en annen kropp kan få deg til å komme dypere inn i øvelsene og gi deg en større følelse av å være tilstede i det du gjør.

Din yogapartner kan være et familiemedlem, en kompis, kjæreste eller en annen du har lyst til å være sammen med. Åpen for alle nivåer.

Varighet: 2 timer

1043967_641902485820698_1645163716_n.jpg

Yin Yoga med fokus på tilstedeværelse og hvile

De senere årene har rolige yogaformer som yin yoga ”eksplodert” i popularitet, både i yogastudioer og på yogafestivaler. Flere oppdager kraften som ligger i å regulere nervesystemet og kunne ta godt vare på seg selv.
Yin yoga er en rolig yogaform med fokus på yin-vev som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Fokuset ligger på å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon.

Varighet: 90 min - 2,5 timer