Back to All Events

Mindfulness- og Yogaretreat på Nøsen pinsen 2018


VI GJENTAR SUKSESSEN!

18 – 21. mai 2018

Instruktører: Siw Aduvil og Elise Jansen

Velkommen til årets Pinseretreat på Nøsen. I fjor tok vi reisen til vakre Dala Floda, men gleder oss enda mer til i år over å kunne ta reisen til norske fjellheimen.  Kortere reise betyr mindre kjøring og mer Yoga og Mindfulness. Sammen skal vi skal nyte Nøsen yoga- og fjellhotell med deilig vegetarisk mat, vår helt egen yogasal og en utsikt som vil ta pusten fra deg.

Sammen vil vi praktisere Mindfulness meditasjon og gjør oppgaver både alene og sammen, Mindful Yoga, Yin Yoga og Restorative Yoga. Vi vil også lede gruppen inn i et døgn med stillhet som praksis.

Nosen-1-1240x430.jpg

Du trenger ikke ha noe erfaring med yoga eller mindfulness for å være med på denne retreaten.

Påmelding/spørsmål: info@elisejansen.no

Pris: 4 500,- pr person

NØSEN YOGA

På Nøsen har de skapt et sted der du kan komme å styrke kropp og sinn, senke skuldrene, ta inn naturen og utøve yoga i storslåtte naturomgivelser. Naturopplevelsene på Nøsen er noe av det vakreste Norge har å tilby og de er storslåtte og majestetiske til alle årstider.

Rundt Nøsen finnes det mange topper på 1700 meter og gode muligheter for skiturer, sykkelturer, padleturer og fisketurer. I disse praktfulle omgivelsene kan du finne sinnsro, trene yoga, spise sunn mat og nyte av et fantastisk fjellandskap.

For mer informasjon, klikk på denne linken.