Back to All Events

Yin yoga fordypningsklasser på Axelsons februar 2019

fullsizeoutput_3fd2.jpeg

Kurs over 4 kvelder som passer for alle!

De senere årene har rolige yogaformer som yin yoga ”eksplodert” i popularitet, både i yogastudioer og på yogafestivaler. Flere og flere mennesker oppdager kraften som ligger i å regulere nervesystemet og kunne ta godt vare på seg selv.


Yin yoga er en rolig yogaform med fokus på yin-vev som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Fokuset ligger på å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Disse fire kurskveldene gir oss mulighet til å gå i dybden, både i vår egen kropp og psyke og i teori rundt denne yogaformen. Vi vil utforske elementer som tennisballmassasje og assistert yin i tillegg til en mer tradisjonell praksis.

Siw Aduvill er en av lærerne på lærerutdannelsen i Yin Yoga og Yogalærer ved Axelsons Body Work School AS i Oslo. Hun fokuserer mest på opplevelsen av å være i kroppen, den ekspansjonen som kan skjer når vi tør å gjøre ”ingenting” og på å ha omsorg med oss selv i prosesser. Siw har en undervisningsstil som gir plass til folks egne opplevelser og hun formidler sin kunnskap med innsikt og glimt i øyet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et dyptgående kurs i Yin Yoga!

Dato: 4 onsdagskvelder (6.2, 13.2, 20.02, 27.02.2019)
Sted: Axelsons Body Work School AS, Akersgt. 28, Oslo
Lærer: Siw Aduvill
Pris: 1900,- hvorav 900,- er påmeldingsavgift.
Påmelding: Axelsons
https://axelsons.no/utdanning/yoga/fordypningskurs-yin-yoga

Earlier Event: January 25
Oslo Yogafestival
Later Event: April 6
Turen går til Fredrikstad!