Back to All Events

Hvile i Gudbrandsdalen

Boken "HVILE - alt vi vinner ved å være" ser på hvordan det å roe seg på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pause-knappen gjøre oss mer kreative og intelligente?

I denne workshopen skal vi utforske ulike måter å hvile på og hva vi kan gjøre for å skape mer plass til hvilen i hverdagen.
Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, og har undervist yoga siden 2008 med sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og kroppsarbeid. Siw underviser på ulike yogautdannelser og holder workshops rundt i Norge og internasjonalt. Høst 2015 ga hun ut boken "Yoga når det gjelder" som fikk en positiv mottakelse i det norske yogamiljøet. "HVILE - alt vi vinner ved å være" kom ut på Tiden Norsk Forlag i april 2019. Denne workshopen er åpen for alle. Du trenger ingen forhåndskunnskaper.

Kr.200,- Bindende påmelding. Du kjøper plass i VIPPS (har du ikke vipps så send påmelding til ellen@brafokus.no med navn, telefonnummer og adresse, forhåndsbetaling)

I Vipps appen går du på "Kjøp og betal" (lilla) søker opp #90628/ Bra Fokus, velger Undervisning og "workshop" og følger anvisningene