Back to All Events

Turen går til Fredrikstad!

Foto: Ingvild Jørve

Foto: Ingvild Jørve

Jeg er invitert til å besøke Yoga i Gamlebyen - Adi Shakti Studio i Fredrikstad for å snakke om HVILE og selvfølgelig praktisere! Dette skriver arrangørene:

Verdien av hvile - en workshop med Siw Aduvill

Denne workshopen ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente?
I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen. Vi skal se hvordan det å hvile gjør at vinen smaker mer, at orgasmene lengre og kan skape mer holdbarhet. Åpent for alle, uansett nivå.


Bio:
Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, og har undervist yoga siden 2008 med sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og bodywork. Siw underviser på yogautdannelser og holder workshops rundt om i Norge og internasjonalt.
Høsten 2015 gav hun ut boken ”Yoga når det gjelder” som fikk en positiv mottagelse i det norske yogamiljøet. Våren 2019 kommer hennes andre bok ”HVILE – alt vi vinner ved å la være”. I denne workshopen vil hun dele materiale fra den nye boken som kommer ut på Tiden Norsk Forlag i april.

Les gjerne mer her: www.siwaduvill.com

Begrensede plasser!
Påmeldingen er bindende og gjøres direkte til Anette, ( 91894921 )
Plassen er din når du har betalt og fått bekreftelse!
Pris pr pers Kr 400,-