Sep
24
7:00 PM19:00

Litteraturhuset i Fredrikstad

Vi lever i et samfunn der stress er en folkesykdom og der 24 handling, jobbing og evig aktivitet skal løse alt for oss. Hvordan kan vi lære det vanskeligste av alt? Å gjøre ingenting.

Scene- kunster, yogalærer og forfatter Siw Aduwill møter Torill Stokkan til samtale om hvile og yoga. Det er nemlig dokumentert at om vi legger vekk kjas og mas BLIR gresset grønnere, vinen smaker bedre og orgasmene blir lengre. Legg til at vi blir rausere, mer produktive og mer intelligente av å være uthvilte, så er det vel ikke noen tvil om at hvile lønner seg.

Så hvorfor klarer vi likevel ikke å stoppe opp? Siw Aduvill tar oss med gjennom hjerneforskning og flytetanker, hverdagsliv og flyktningleirer, yoga, sex og vinsmaking.

Avslutningsvis vil Siw Aduvill lære bort enkle hvilemetoder.

Les mere om dette arrangementet ved å trykke på denne linken.

View Event →

Sep
15
2:00 PM14:00

Kunsten å hvile på Sætre havn Yoga & Massasje

Verdien av hvile - en workshop med Siw Aduvill
Med utgangspunkt i boka "HVILE - alt vi vinner ved å la være" som er en hyllest til det å hvile, tar forfatteren oss med gjennom hjerneforskning og flytetanker, hverdagsliv og flyktningeleirer, yoga, sex og vinsmaking i denne underholdende,lærerike og kloke boken om det enkleste og vanskeligste av alt: å gjøre ingenting.

I denne workshopen inviterer Siw deltagerne inn i boka og ser på hvordan det å roe ned på innsiden påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? Hva er forholdet mellom hvile, sanser og nytelse?

I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt, både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen.


Workshopen varer ca.2,5 timer
Maks antall plasser 18
Pris: kr.350,-
Meld deg på via Mindbody, eller send epost til sara@yogaogmassasje.com

View Event →
Sep
1
6:00 PM18:00

Hvile i Gudbrandsdalen

Boken "HVILE - alt vi vinner ved å være" ser på hvordan det å roe seg på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pause-knappen gjøre oss mer kreative og intelligente?

I denne workshopen skal vi utforske ulike måter å hvile på og hva vi kan gjøre for å skape mer plass til hvilen i hverdagen.
Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, og har undervist yoga siden 2008 med sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og kroppsarbeid. Siw underviser på ulike yogautdannelser og holder workshops rundt i Norge og internasjonalt. Høst 2015 ga hun ut boken "Yoga når det gjelder" som fikk en positiv mottakelse i det norske yogamiljøet. "HVILE - alt vi vinner ved å være" kom ut på Tiden Norsk Forlag i april 2019. Denne workshopen er åpen for alle. Du trenger ingen forhåndskunnskaper.

Kr.200,- Bindende påmelding. Du kjøper plass i VIPPS (har du ikke vipps så send påmelding til ellen@brafokus.no med navn, telefonnummer og adresse, forhåndsbetaling)

I Vipps appen går du på "Kjøp og betal" (lilla) søker opp #90628/ Bra Fokus, velger Undervisning og "workshop" og følger anvisningene

View Event →
Aug
23
to Aug 24

Bokprat og workshops på Living Yoga på Bønes i Hordaland!

Fredagen:

Bli med på en to timer lang fredagsmingel med yogalærer og forfatter Siw Aduvill.

Siw Aduvill kaller seg kulturarbeider, hun utdanner yogalærere i både i inn og utland, er forfatter og har skrevet boken Yoga når det gjelder, om yoga og aktivisme. I vår kom boken Boken HVILE- alt vi vinner ved å la være ut, og denne kvelden tar utgangspunkt i den.

Boken HVILE- alt vi vinner ved å la være ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? I en veksling mellom teori og noen praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen. Vi skal se hvordan det å hvile gjør at vinen smaker mer, at orgasmene lengre og kan skape mer livskvalitet.

Passer for alle, pris 300,-

Det blir selvsagt også mulighet for å kjøpe boken.

For mere informasjon, trykk på denne linken http://www.livingyoga.no/events-2/23/8/2019/kunsten-hvile-fredagsmingel-med-siw-auvill

Jeg vil også ha klasser på lørdagen. Besøk siden til Living Yoga for alle detaljer.

View Event →
Aug
17
1:00 PM13:00

Harvest Festival

Velkommen til en inspirerende helg i Portør utenfor Kragerø.
- Skal ikke Harvest lage en festival for leserne? Har flere spurt oss. 
Jo! I august skjer det. Vi arrangerer en intim og eksklusiv festival med foredrag og friluftsliv, musikk, lokal mat og fest. Det skjer på småbruket og i bedehuset til en av Harvest-redaktørene, Simen Tveitereid, fem minutter fra sjøen. 

BESTILL BILLETTER HER

Pris, inkl middag, utflukter og fest: kr. 1500,-
Obs! Kun 60 plasser

Overnatting: Telt på gården. Det er også mulig å leie rom på Portør Pensjonat (4 km), eller Kragerø Resort (10 km).

PROGRAM:
Fredag 16/8 kl 19. 

Åpning, rigging av leir, etc. 
 
Lørdag 17/8, fra kl 9.
Foredrag i Harvests ånd. Om livene vi lever, natur og miljø.
 
Harvest-redaktørene Kjetil ØstliTorbjørn EkelundAnders Aakre og Simen Tveitereid om sine favoritt-temaer. 
Thomas Hylland Eriksen: Det gode liv i klimaendringenes tid.
Kristine Træland: Om hvorfor jeg har bodd syv år i en hytte i skogen.
Siw Aduvill (yoga-instruktør og forfatter): Når hvile blir motkultur.
Utstilling av fotokunstner Ole Brodersen: Opplevelsen av et landskap.
Erik Røed (matskribent og småbruker): Hva skal vi spise ? Hva er et godt, sunt og miljøvennlig måltid?
 
UTFLUKTER TIL SJØEN:
Padling, bading, båttur, fisking, tur på Kyststien, yoga på svaberget (avhengig av vær og interesse).

Musikalsk innslag. 

Middag: Lam fra gården. Makrell fra sjøen. Grønt. 
Party i bedehuset! 
 
Søndag 18/8
Morgenbad og avslutning ved sjøen. 
Muligheter for å padle kajakk etc.   

For forespørsler kontakt oss her

View Event →
Aug
13
to Aug 14

HVILE i Villa Berglund i Kragerø

Verdien av hvile - en workshop med Siw Aduvill

Siw Aduvill har skrevet boka "HVILE - alt vi vinner ved å la være" som er en hyllest til det å hvile. Forfatteren av boka tar oss med gjennom hjerneforskning og flytetanker, hverdagsliv og flyktningeleirer, yoga, sex og vinsmaking i denne underholdende,
lærerike og kloke boken om det enkleste og vanskeligste av alt: å gjøre ingenting.

I denne workshopen inviterer Siw deltagerne inn i boka og ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente? Hva er forholdet mellom hvile, sanser og nytelse?

I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt, både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen.

Åpen for alle, uansett nivå og erfaring med yoga. Varighet: 2,5 t
Kr. 350,- pr.deltager. Betaler ved oppmøte
Påmelding: post@villabergland.no, tlf/SMS: 913 33 533

Hvile - boklansering - web-57.jpg
View Event →
May
11
1:00 PM13:00

Turen går til Ås og Yin Yoga Room

Workshop med utgangspunkt i boka HVILE - alt vi vinner ved å la være.


Forfatteren av boka tar oss med gjennom hjerneforskning og flytetanker, hverdagsliv og flyktningeleirer, yoga, sex og vinsmaking i denne underholdende,
lærerike og kloke boken om det enkleste og vanskeligste av alt: å gjøre ingenting.

I denne workshopen inviterer Siw deltagerne inn i boka og ser på hvordan det å roe ned på innsiden påvirker verden på utsiden.

Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente?
Hva er forholdet mellom hvile, sanser og nytelse?

I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt, både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen.

PRAKTISK INFO:
Varighet: 2,5 timer
Antall: 12 plasser.
Tidspunkt: Lørdag 11. mai kl. 13:00–15:30.
Pris: 350,- (10% rabatt for studenter, uføre og pensjonister)
Te og forfriskninger inngår i prisen!
Betaling: Kursavgiften vippses over til 128757 før kursstart.
Sted: Yin Yoga Room, Brekkeveien 3, 1430 Ås.
Lokalet ligger på bakkeplan, inngang fra forsiden av bygget.

PÅMELDING:
Via sms til tlf. 48 88 55 47 eller via mail til Yin Yoga Room.
NB! Ev. avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, ellers belastes kursavgiften i sin helhet.

Jeg gleder meg til å besøke Yin Yoga Room.

Foto: Ingvild Jørve

Foto: Ingvild Jørve

View Event →
May
2
7:00 PM19:00

HVILE på Høvik

Foto: Matt Hennem

Foto: Matt Hennem

Helsehuset Ditt Pusterom har gjennom sitt unike tilbud, fokus på tilstedeværelse og avspenning, og har derfor invitert Siw Aduvill for å snakke om sin nye bok «Hvile- Alt vi vinner ved å la være».

Denne workshopen ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente?


I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt, både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen. Vi skal se hvordan det å hvile gjør at vi kan nyte mer. Hvordan har det seg slik at hvile kan føre til at vinen smaker mer og orgasmene varer lengre?

Workshoppen er åpent for alle, uansett nivå og erfaring med yoga.

View Event →
Apr
24
6:00 PM18:00

BOKLANSERING! 24. april kl 18:30 på Gyldendalshuset i Oslo

Hvile_forside.jpg

Boka er en hyllest til det å hvile og alt vi har å vinne på å roe jernet. Det er dokumentert at når vi legger vekk kjas og mas blir gresset grønnere, vinen smaker bedre og orgasmene blir lengre. Legg til at vi blir rausere, mer produktive og mer intelligente av å være uthvilte. Siw Aduvill tar oss med gjennom hjerneforskning og flytetanker, hverdagsliv og flyktningeleirer, yoga, sex og vinsmaking i denne underholdende, lærerike og kloke boken om det enkleste og vanskeligste av alt: å gjøre ingenting.

Kvelden byr på et unikt program:

- Undertegnede bokbades av selveste forfatter Hilde Østby
- Norgesrekordforsøk i felles avspenning!
- Sirkusnumre med lokale og internasjonale gjester
- Bobler, boksalg og mingling

Dørene åpner 18:30 og du er hjertlig velkommen.

Felles avspenning:
Hvor mange mennesker kan vi få til å hvile sammen? Vi håper på 100 og fyller HELE gulvet i Ibsenhallen med matter som folk kan ligge på (ta med egen hvis du har). Varighet 20 minutter.

For å kunne forberede dette er det supert om du som vil være med på dette forsøket melder din interesse på denne linken:
https://mindfulyogaoslo.punchpass.com/classes/3636644?fbclid=IwAR0BOmzAuNwuF1eivYqwpD0hfNXzuyr4wb-p4fO84xxFfBT_ldfngvuw0kY

Rekordforsøket arrangeres i samarbeid med Elise Jansen og Mindful Yoga Oslo.


Eventet arrangeres av Tiden Norsk Forlag: www.tiden.no

Meld deg gjerne på vårt FB-event: https://www.facebook.com/events/2041775622543509/

Hjertlig velkommen skal du være.

Med vennlig hilsen

Siw Aduvill og Tiden Norsk Forlag

View Event →
Apr
6
12:00 PM12:00

Turen går til Fredrikstad!

Foto: Ingvild Jørve

Foto: Ingvild Jørve

Jeg er invitert til å besøke Yoga i Gamlebyen - Adi Shakti Studio i Fredrikstad for å snakke om HVILE og selvfølgelig praktisere! Dette skriver arrangørene:

Verdien av hvile - en workshop med Siw Aduvill

Denne workshopen ser på hvordan det å roe ned på innsiden, påvirker verden på utsiden. Hvordan kan det ha seg at det å hvile gjør oss mer empatiske? Kan det å trykke på pauseknappen gjøre oss mer kreative og intelligente?
I en veksling mellom teori og praktiske øvelser vil vi utforske det herlige paradokset i hvordan ”ikke-handling” kan ha en særdeles positiv effekt både på personlig nivå og i den verden vi lever i sammen. Vi skal se hvordan det å hvile gjør at vinen smaker mer, at orgasmene lengre og kan skape mer holdbarhet. Åpent for alle, uansett nivå.


Bio:
Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus, og har undervist yoga siden 2008 med sertifiseringer fra ulike former for yoga, meditasjon og bodywork. Siw underviser på yogautdannelser og holder workshops rundt om i Norge og internasjonalt.
Høsten 2015 gav hun ut boken ”Yoga når det gjelder” som fikk en positiv mottagelse i det norske yogamiljøet. Våren 2019 kommer hennes andre bok ”HVILE – alt vi vinner ved å la være”. I denne workshopen vil hun dele materiale fra den nye boken som kommer ut på Tiden Norsk Forlag i april.

Les gjerne mer her: www.siwaduvill.com

Begrensede plasser!
Påmeldingen er bindende og gjøres direkte til Anette, ( 91894921 )
Plassen er din når du har betalt og fått bekreftelse!
Pris pr pers Kr 400,-

View Event →
Feb
6
10:30 PM22:30

Yin yoga fordypningsklasser på Axelsons februar 2019

fullsizeoutput_3fd2.jpeg

Kurs over 4 kvelder som passer for alle!

De senere årene har rolige yogaformer som yin yoga ”eksplodert” i popularitet, både i yogastudioer og på yogafestivaler. Flere og flere mennesker oppdager kraften som ligger i å regulere nervesystemet og kunne ta godt vare på seg selv.


Yin yoga er en rolig yogaform med fokus på yin-vev som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Fokuset ligger på å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Disse fire kurskveldene gir oss mulighet til å gå i dybden, både i vår egen kropp og psyke og i teori rundt denne yogaformen. Vi vil utforske elementer som tennisballmassasje og assistert yin i tillegg til en mer tradisjonell praksis.

Siw Aduvill er en av lærerne på lærerutdannelsen i Yin Yoga og Yogalærer ved Axelsons Body Work School AS i Oslo. Hun fokuserer mest på opplevelsen av å være i kroppen, den ekspansjonen som kan skjer når vi tør å gjøre ”ingenting” og på å ha omsorg med oss selv i prosesser. Siw har en undervisningsstil som gir plass til folks egne opplevelser og hun formidler sin kunnskap med innsikt og glimt i øyet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et dyptgående kurs i Yin Yoga!

Dato: 4 onsdagskvelder (6.2, 13.2, 20.02, 27.02.2019)
Sted: Axelsons Body Work School AS, Akersgt. 28, Oslo
Lærer: Siw Aduvill
Pris: 1900,- hvorav 900,- er påmeldingsavgift.
Påmelding: Axelsons
https://axelsons.no/utdanning/yoga/fordypningskurs-yin-yoga

View Event →
Jan
25
to Jan 27

Oslo Yogafestival

Jeg underviser på denne festivalen. Tema for årets festival er:

"Yoga – indre opplevelse og estetikk"

Fotograferingen av yoga og framstillingen av yoga i sosiale medier har gjort at yoga ofte oppfattes som ytre posisjoner, hvor utøverens prestasjon og linjering er det viktigste. Linjering har en funksjon, for å finne kraft i stillingene og forebygge mot skade. Men yoga er aller mest en indre opplevelse. Årets yogafestival tar opp temaet yogaens indre og ytre estetikk, og yoga som opplevelse.

Yoga krever tilstedeværelse, noe som i våre dager kalles oppmerksomt nærvær. Mindfulness beriker oss i livet og i vår utøvelse av yoga, hvor det å være tilstede i yogastillingene blir en inngang til å være mer tilstede i både den indre og ytre sansningen – og i livet.

Velkommen til Oslo Yogafestival 2019!

-1.jpg
View Event →
Nov
8
to Nov 11

Lofoten Yogafestival!!!!

36233591_614091215638995_2403430374190350336_o.png

Er så heldig at jeg har blitt invitert til å undervise på denne festivalen i Svolvær. Dette er hva arrangørene skriver:

Vi tenner lys inn i mørketiden med en varm og vakker yogafestival andre helgen i november. Sammen med lokalt reiseliv skal vi sette Lofoten på kartet som yogadestinasjon! Her blir det masse yoga, vegetarisk/vegansk mat hele helgen og foredrag under nordlyset.

Gjennom fire dager kan du praktisere yoga med utsikt over hele Svolvær havn, besøke Førjulseventyret i Henningsvær og bli med på en yogaklasse i det ikoniske fiskeværet. Vi lar nok heller ikke muligheten gå fra oss til yoga og badstu på vakre Kalle.

Her er programmet (trykk på linken)

View Event →
Nov
4
10:00 AM10:00

Partneryoga - Å være sammen på matta

My Post.jpg

Uansett om du har holdt på med yoga lenge eller dette er første opplevelsen du har på en yogamatte, vil du merke hvordan det å jobbe sammen med en annen kropp kan få deg til å komme dypere inn i øvelsene og gi deg en større følelse av å være tilstede i det du gjør. Vi starter veldig grunnlegende med en del rolige øvelser med fokus på pusten. Men hvem vet, kanskje ender vi opp med å fly….?

Siw Aduvill har bakgrunn fra parakrobatikk, yoga somatics/concious touch, og er utdannet i thai og yoga-massasje. Hun underviser en rolig kombinasjon av dette basert på hva folk trenger og kan fra før.


Pris: 350 kr

Varighet: 120 min


Nivå: Apent for alle. Passer for venner, familiemedlemmer, kjærestepar, første date…

For påmelding: https://bloomstudio.punchpass.com/classes/3036763

View Event →
May
18
to May 21

Mindfulness- og Yogaretreat på Nøsen pinsen 2018

VI GJENTAR SUKSESSEN!

18 – 21. mai 2018

Instruktører: Siw Aduvil og Elise Jansen

Velkommen til årets Pinseretreat på Nøsen. I fjor tok vi reisen til vakre Dala Floda, men gleder oss enda mer til i år over å kunne ta reisen til norske fjellheimen.  Kortere reise betyr mindre kjøring og mer Yoga og Mindfulness. Sammen skal vi skal nyte Nøsen yoga- og fjellhotell med deilig vegetarisk mat, vår helt egen yogasal og en utsikt som vil ta pusten fra deg.

Sammen vil vi praktisere Mindfulness meditasjon og gjør oppgaver både alene og sammen, Mindful Yoga, Yin Yoga og Restorative Yoga. Vi vil også lede gruppen inn i et døgn med stillhet som praksis.

Nosen-1-1240x430.jpg

Du trenger ikke ha noe erfaring med yoga eller mindfulness for å være med på denne retreaten.

Påmelding/spørsmål: info@elisejansen.no

Pris: 4 500,- pr person

NØSEN YOGA

På Nøsen har de skapt et sted der du kan komme å styrke kropp og sinn, senke skuldrene, ta inn naturen og utøve yoga i storslåtte naturomgivelser. Naturopplevelsene på Nøsen er noe av det vakreste Norge har å tilby og de er storslåtte og majestetiske til alle årstider.

Rundt Nøsen finnes det mange topper på 1700 meter og gode muligheter for skiturer, sykkelturer, padleturer og fisketurer. I disse praktfulle omgivelsene kan du finne sinnsro, trene yoga, spise sunn mat og nyte av et fantastisk fjellandskap.

For mer informasjon, klikk på denne linken.

 

View Event →
Nov
24
6:30 PM18:30

Yin Yoga & Cello

Attic Pilates & Yoga i Drammen ønsker hjertelig velkommen til en kveld med yin yoga & cello!

Kristine Solberg vil denne november kvelden fylle vår yoga shala med de herligste toner fra sin cello mens deltagerne vil guides gjennom yinpraksisen av den erfrane yogainstruktøren Siw Aduvill.

Dette blir en unik opplevelse du ikke bør gå glipp av! Begrensede plasser på denne workshopen!

For påmelding: http://attic.no/kommende-workshoper-i-attic-pilates-og-yoga-avdeling/

View Event →
Oct
14
to Oct 15

Yoga Av Matta

Yoga av matta

Hva brenner DU for? Hvordan kan du på best mulig måte gi ditt bidrag til verden, og samtidig ta vare på deg selv? 

Siste helgen i august har vi satt av til å samles. Vi skal lære mer om hvordan vi kan bli bedre ressurser både for oss selv og for andre, ved å fokusere mer på hva yoga kan være også når vi ikke er på matta. Vi fyller rett og slett på verktøykassa vår.

Bærekraft: Yoga betyr union. I yoga retter vi oppmerksomheten innover i oss selv. Men det er ikke for å separere oss fra verden. Vi gjør det for å bli bedre kjent med den. Filosofien er at ved å bli bedre kjent med oss selv, blir vi også bedre kjent med våre medmennesker, og kan dermed forstå verden bedre.

De aller fleste av oss ønsker å bidra til å gjøre verden til et bedre sted - enten det er via jobben vi gjør, i nære relasjoner eller gjennom andre små og store prosjekter. Hvordan kan vi bidra på best mulig måte, og samtidig ta vare på oss selv? Noen ganger virker verden som et skremmende sted å være. Hvordan bli kvitt denne frykten, eller lære å leve med den? 

Bygge fellesskap: Ved å skape en Sangha (yoga-ord for fellesskap/samfunn/community) bygger vi tillit og bånd til hverandre som kan vare livet ut. Vi er tilstede for oss selv, vi er tilstede for andre, og vi lar andre være tilstede for oss. 

Hva brenner DU for?

Link til mer info og påmelding finner du her https://www.kongensyoga.no/kurs-workshops

 

1267609_694877590526625_386946854_o.jpg
View Event →
Sep
30
to Oct 1

Yogahelg i Aurland

Påmelding skjer ved å betale inn 500 kroner på følgande kontonummer:3745 3094228. Fristen er 1.september. Workshopen føregår laurdag den 30. september på Abu, og kursleiar er som tidlegare nemnt Siw Aduvill. Vi startar klokka 10.00. Klokka 12 -14 er det pause, mange vil ønske å ete varm suppe hos Mariannes kafe og bakeri, i pausa, andre ynskjer kanskje å ta med seg mat og drikke. Frå 14-16 held kurset fram.
Påmeldinga er bindande, og denne får du bekrefta ved innbetaling. Vi har 23 plassar på workshopen og har i tillegg ei ventelisteordning som vert lagt ut på denne gruppa seinare. Denne kan du melde deg på om du ikkje får plass i første omgang.
Du må merke innbetalinga med namn og mobilnummer, slik at vi kan kontakte deg for plassbekrefting. Om du har yogamatte, ta denne med deg. Lurt å ha gode romslege klede, gjerne varme sokkar og gensar i tillegg om du skulle bli kald. Har du eit teppe og ei pute du kan ta med, hadde det vore fint. Har også til utlåns om du skulle trenge det. Velkommen til ei ny oppleving ein laurdag i september:) Gledar oss! Helsing Siw , Anne Marie og Kjersti

8.jpg
View Event →