Jan
25
to Jan 27

Oslo Yogafestival

Jeg underviser på denne festivalen. Tema for årets festival er:

"Yoga – indre opplevelse og estetikk"

Fotograferingen av yoga og framstillingen av yoga i sosiale medier har gjort at yoga ofte oppfattes som ytre posisjoner, hvor utøverens prestasjon og linjering er det viktigste. Linjering har en funksjon, for å finne kraft i stillingene og forebygge mot skade. Men yoga er aller mest en indre opplevelse. Årets yogafestival tar opp temaet yogaens indre og ytre estetikk, og yoga som opplevelse.

Yoga krever tilstedeværelse, noe som i våre dager kalles oppmerksomt nærvær. Mindfulness beriker oss i livet og i vår utøvelse av yoga, hvor det å være tilstede i yogastillingene blir en inngang til å være mer tilstede i både den indre og ytre sansningen – og i livet.

Velkommen til Oslo Yogafestival 2019!

-1.jpg
View Event →
Feb
6
10:30 PM22:30

Yin yoga fordypningsklasser på Axelsons februar 2019

fullsizeoutput_3fd2.jpeg

Kurs over 4 kvelder som passer for alle!


De senere årene har rolige yogaformer som yin yoga ”eksplodert” i popularitet, både i yogastudioer og på yogafestivaler. Flere og flere mennesker oppdager kraften som ligger i å regulere nervesystemet og kunne ta godt vare på seg selv.


Yin yoga er en rolig yogaform med fokus på yin-vev som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Fokuset ligger på å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Disse fire kurskveldene gir oss mulighet til å gå i dybden, både i vår egen kropp og psyke og i teori rundt denne yogaformen. Vi vil utforske elementer som tennisballmassasje og assistert yin i tillegg til en mer tradisjonell praksis.

Siw Aduvill er en av lærerne på lærerutdannelsen i Yin Yoga og Yogalærer ved Axelsons Body Work School AS i Oslo. Hun fokuserer mest på opplevelsen av å være i kroppen, den ekspansjonen som kan skjer når vi tør å gjøre ”ingenting” og på å ha omsorg med oss selv i prosesser. Siw har en undervisningsstil som gir plass til folks egne opplevelser og hun formidler sin kunnskap med innsikt og glimt i øyet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et dyptgående kurs i Yin Yoga!

Dato: 4 onsdagskvelder (6.2, 13.2, 20.02, 27.02.2019)
Sted: Axelsons Body Work School AS, Akersgt. 28, Oslo
Lærer: Siw Aduvill
Pris: 1900,- hvorav 900,- er påmeldingsavgift.
Påmelding: Axelsons
https://axelsons.no/utdanning/yoga/fordypningskurs-yin-yoga

View Event →

Nov
30
5:00 PM17:00

Partneryoga på Yogeriet i Oslo

Uansett om du har holdt på med yoga lenge eller dette er første opplevelsen du har på en yogamatte, vil du merke hvordan det å jobbe sammen med en annen kropp kan få deg til å komme dypere inn i øvelsene og gi deg en større følelse av å være tilstede i det du gjør. Vi starter veldig grunnlegende med en del rolige øvelser med fokus på pusten. Men hvem vet, kanskje ender vi opp med å fly….?

Siw Aduvill har bakgrunn fra parakrobatikk, yoga somatics/concious touch, og er utdannet i thai og yoga-massasje. Hun underviser en rolig kombinasjon av dette basert på hva folk trenger og kan fra før.

Her er link til eventet på FB, med all informasjon du trenger. Håper vi ses!!

45796415_716003108781138_5250506715161427968_n.jpg
View Event →
Nov
8
to Nov 11

Lofoten Yogafestival!!!!

36233591_614091215638995_2403430374190350336_o.png

Er så heldig at jeg har blitt invitert til å undervise på denne festivalen i Svolvær. Dette er hva arrangørene skriver:

Vi tenner lys inn i mørketiden med en varm og vakker yogafestival andre helgen i november. Sammen med lokalt reiseliv skal vi sette Lofoten på kartet som yogadestinasjon! Her blir det masse yoga, vegetarisk/vegansk mat hele helgen og foredrag under nordlyset.

Gjennom fire dager kan du praktisere yoga med utsikt over hele Svolvær havn, besøke Førjulseventyret i Henningsvær og bli med på en yogaklasse i det ikoniske fiskeværet. Vi lar nok heller ikke muligheten gå fra oss til yoga og badstu på vakre Kalle.

Her er programmet (trykk på linken)

View Event →
Nov
4
10:00 AM10:00

Partneryoga - Å være sammen på matta

My Post.jpg

Uansett om du har holdt på med yoga lenge eller dette er første opplevelsen du har på en yogamatte, vil du merke hvordan det å jobbe sammen med en annen kropp kan få deg til å komme dypere inn i øvelsene og gi deg en større følelse av å være tilstede i det du gjør. Vi starter veldig grunnlegende med en del rolige øvelser med fokus på pusten. Men hvem vet, kanskje ender vi opp med å fly….?

Siw Aduvill har bakgrunn fra parakrobatikk, yoga somatics/concious touch, og er utdannet i thai og yoga-massasje. Hun underviser en rolig kombinasjon av dette basert på hva folk trenger og kan fra før.


Pris: 350 kr

Varighet: 120 min


Nivå: Apent for alle. Passer for venner, familiemedlemmer, kjærestepar, første date…

For påmelding: https://bloomstudio.punchpass.com/classes/3036763

View Event →
May
18
to May 21

Mindfulness- og Yogaretreat på Nøsen pinsen 2018

VI GJENTAR SUKSESSEN!

18 – 21. mai 2018

Instruktører: Siw Aduvil og Elise Jansen

Velkommen til årets Pinseretreat på Nøsen. I fjor tok vi reisen til vakre Dala Floda, men gleder oss enda mer til i år over å kunne ta reisen til norske fjellheimen.  Kortere reise betyr mindre kjøring og mer Yoga og Mindfulness. Sammen skal vi skal nyte Nøsen yoga- og fjellhotell med deilig vegetarisk mat, vår helt egen yogasal og en utsikt som vil ta pusten fra deg.

Sammen vil vi praktisere Mindfulness meditasjon og gjør oppgaver både alene og sammen, Mindful Yoga, Yin Yoga og Restorative Yoga. Vi vil også lede gruppen inn i et døgn med stillhet som praksis.

Nosen-1-1240x430.jpg

Du trenger ikke ha noe erfaring med yoga eller mindfulness for å være med på denne retreaten.

Påmelding/spørsmål: info@elisejansen.no

Pris: 4 500,- pr person

NØSEN YOGA

På Nøsen har de skapt et sted der du kan komme å styrke kropp og sinn, senke skuldrene, ta inn naturen og utøve yoga i storslåtte naturomgivelser. Naturopplevelsene på Nøsen er noe av det vakreste Norge har å tilby og de er storslåtte og majestetiske til alle årstider.

Rundt Nøsen finnes det mange topper på 1700 meter og gode muligheter for skiturer, sykkelturer, padleturer og fisketurer. I disse praktfulle omgivelsene kan du finne sinnsro, trene yoga, spise sunn mat og nyte av et fantastisk fjellandskap.

For mer informasjon, klikk på denne linken.

 

View Event →
Nov
24
6:30 PM18:30

Yin Yoga & Cello

Attic Pilates & Yoga i Drammen ønsker hjertelig velkommen til en kveld med yin yoga & cello!

Kristine Solberg vil denne november kvelden fylle vår yoga shala med de herligste toner fra sin cello mens deltagerne vil guides gjennom yinpraksisen av den erfrane yogainstruktøren Siw Aduvill.

Dette blir en unik opplevelse du ikke bør gå glipp av! Begrensede plasser på denne workshopen!

For påmelding: http://attic.no/kommende-workshoper-i-attic-pilates-og-yoga-avdeling/

View Event →
Oct
14
to Oct 15

Yoga Av Matta

Yoga av matta

Hva brenner DU for? Hvordan kan du på best mulig måte gi ditt bidrag til verden, og samtidig ta vare på deg selv? 

Siste helgen i august har vi satt av til å samles. Vi skal lære mer om hvordan vi kan bli bedre ressurser både for oss selv og for andre, ved å fokusere mer på hva yoga kan være også når vi ikke er på matta. Vi fyller rett og slett på verktøykassa vår.

Bærekraft: Yoga betyr union. I yoga retter vi oppmerksomheten innover i oss selv. Men det er ikke for å separere oss fra verden. Vi gjør det for å bli bedre kjent med den. Filosofien er at ved å bli bedre kjent med oss selv, blir vi også bedre kjent med våre medmennesker, og kan dermed forstå verden bedre.

De aller fleste av oss ønsker å bidra til å gjøre verden til et bedre sted - enten det er via jobben vi gjør, i nære relasjoner eller gjennom andre små og store prosjekter. Hvordan kan vi bidra på best mulig måte, og samtidig ta vare på oss selv? Noen ganger virker verden som et skremmende sted å være. Hvordan bli kvitt denne frykten, eller lære å leve med den? 

Bygge fellesskap: Ved å skape en Sangha (yoga-ord for fellesskap/samfunn/community) bygger vi tillit og bånd til hverandre som kan vare livet ut. Vi er tilstede for oss selv, vi er tilstede for andre, og vi lar andre være tilstede for oss. 

Hva brenner DU for?

Link til mer info og påmelding finner du her https://www.kongensyoga.no/kurs-workshops

 

1267609_694877590526625_386946854_o.jpg
View Event →
Sep
30
to Oct 1

Yogahelg i Aurland

Påmelding skjer ved å betale inn 500 kroner på følgande kontonummer:3745 3094228. Fristen er 1.september. Workshopen føregår laurdag den 30. september på Abu, og kursleiar er som tidlegare nemnt Siw Aduvill. Vi startar klokka 10.00. Klokka 12 -14 er det pause, mange vil ønske å ete varm suppe hos Mariannes kafe og bakeri, i pausa, andre ynskjer kanskje å ta med seg mat og drikke. Frå 14-16 held kurset fram.
Påmeldinga er bindande, og denne får du bekrefta ved innbetaling. Vi har 23 plassar på workshopen og har i tillegg ei ventelisteordning som vert lagt ut på denne gruppa seinare. Denne kan du melde deg på om du ikkje får plass i første omgang.
Du må merke innbetalinga med namn og mobilnummer, slik at vi kan kontakte deg for plassbekrefting. Om du har yogamatte, ta denne med deg. Lurt å ha gode romslege klede, gjerne varme sokkar og gensar i tillegg om du skulle bli kald. Har du eit teppe og ei pute du kan ta med, hadde det vore fint. Har også til utlåns om du skulle trenge det. Velkommen til ei ny oppleving ein laurdag i september:) Gledar oss! Helsing Siw , Anne Marie og Kjersti

8.jpg
View Event →