Langsomhet i Lofoten

- Når hviler du egentlig? Jeg ser deg fyke rundt med boka di overalt for tiden! Vi tar en kaffe sammen, en tidligere sirkuskollega (og venn) og meg selv, på torget i Svolvær. Selv har hun pakket mann og barn og flyttet fra Oslo og tilbake til den ville og dramatiske naturen her i Lofoten. Jeg forstår godt at hun vil bo her, men det tar litt tid for kroppen og forstå når det er på tide å legge seg når det er lyst hele tiden!

Men tilbake til spørsmålet: Når hviler en Hvile-dame? Jeg har reist til Lofoten for å holde kurs/foredrag/yogaklasser bygget rundt temaene fra boka HVILE - alt vi vinner ved å la være. Med en langsom timeplan med masse plass til badstu, mat og kos med to og firbente, oppleves det ikke hektisk. Legg til at jeg omfavner flyskammen nok til å reise landeveien hjem, så har jeg sekken full av tid og langsomhet. Dessuten tror jeg at noe i sjela heles i møte med den ubeskrivelig vakre naturen man her er omfavnet av på alle kanter.

Takk til Maria (og Rhiana) for at jeg fikk bo hos dere og bli skjemt bort <3 Og til Min Yoga Lofoten som inviterte meg. Takk til Andrea og oasen Kalle rorbuer for deilig badstu (jeg var for pinglete til å bade i havet), og til Lisa som driver Nyvågar Rorbuhotell for badstu og omvisning (fortsatt for pinglete til å bade).

Og sist men ikke minst; takk til alle som kom på workshops og som kjøpte alle bøkene jeg hadde med! Jeg er fylt opp av hyggelige samtaler og fine møter. Takk alle sammen.

Jeg gleder meg til å komme tilbake!