Artikkel i Zenit Yoga Magasin

Jeg fikk være bidragsyter i ZYM`s andre utgave! Dette skriver Zenit Yoga:

Vi ble så fornøyde med responsen på vår første test-utgave av ZYM at vi bestemte oss med å følge opp med en utgave til! 

Temaet denne gangen er FRI BEVEGELSE, og våre bidragsytere har tolket dette ut i fra det som inspirerer dem. Vi har fått med oss Siw Aduvill til å skrive om yoga og sosial aktivisme, Marie Glasø Glein skriver om teksten Yoga Vasishta, Torill Olsøy deler teori og øvelser om lymfeyoga og Siri Ohren (daglig leder på Zenit) har hatt en samtale med Sandra Robinson om kroppsliggjort kunnskap og bevegelse. Sigrid Haugen skriver utforskende om rom for spontanitet og fri bevegelse i gruppeundervisning. 

I tillegg har vi litt ekstra vekt på Forrest Yoga og Ana Forrest, ettersom hun er en spennende og inspirerende dame som skal komme til Trondheim i juni/juli.  

Dette + flere små godbiter finner du i bladet, som forøvrig er gratis! Hvis du ønsker å hjelpe oss med produksjonskostnadene kan du vippse oss din støtte. Magasinet finner du både på nett og i papirform - på Zenit Yoga, kafeer og andre steder rundt om i byen. Har du lyst at vi skal sende ZYM til deg dit du bor? Vipps oss 150 kr til #122894 med ditt navn og adresse, så sender vi!

Her er link til magasinet (min artikkel finner du på side 26-27)