Hei, jeg er Siw. Jeg skriver, underviser og i blant lager jeg scenekunst.

Jeg er utdannet fra Circomedia - Academy of Contemporary Circus Art (Bristol/UK), Cirkuspilotarna (Stockholm/Sweden) og Universitetet i Oslo. I tillegg har jeg
20 sertifiseringer innen ulike former for yoga, pilates, thai-og yogamassasje.

Min bakgrunn er som sjonglør og sirkusregissør. Jeg har jobbet som ildsluker og trapezartist, startet og drevet en sirkusskole for barn og unge, regissert forestillinger og arrangert festivaler. I løpet av de siste ti årene har jeg undervist yoga for mennesker alle aldre og på ulike steder på planeten. Jeg liker merkelappen kulturarbeider fordi jeg liker å jobbe i ulike sammenhenger og formater. Gjerne sammen med andre. Jeg ser på yoga og meditasjon som en måte å jobbe med kulturen vi lever i.

Jeg fant yoga som et verktøy da jeg trengte mere bærekraft i mitt eget liv, og så etterhvert at det som styrket meg personlig er de samme verktøyene som kan skape mer balanse i en verden som har gått av hengslene. Disse tankene utforsker jeg i boka "Yoga når det gjelder", utgitt på Arneberg Forlag i 2015. Våren 2019 kom boka “HVILE -alt vi vinner ved å la være” ut på Tiden Norsk Forlag. Her prøver jeg å snu hvordan vi tenker rundt stress på hodet og fokusere på personlige og sosiale fordeler ved å roe jernet.

Jeg underviser på yogainstruktørutdannelsene på HiYoga og Axelsons Body Work School. Innimellom er jeg gjestelærer på tilsvarende yogautdannelser i og utenfor Norge. I tillegg holder jeg egne workshops og kurs.

Jeg er registret med Yoga Alliance og medlem i Norsk fagbokforfatter- og oversetterforening og Forfattersentrum.